Boka Online
Lokalen har två utrymmen, vinkällaren och baren. Ni kan avnjuta äkta spansk tapas i en mysig vinkällare med möjlighet för större evenemang och tillställningar.
lokal, konferens, event, fest, festlokal, små sällskap, stora sällskap, privatpersoner, företag, kunder, kollegor, födelsedagsfester, möhippor, privata firande, privata fester, södermalmstorg, söder, stockholm, 1644, vinvalvet, tapas, tapas bar, el vasko, mysig lokal, vinkällare
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
D

BOKA ONLINE

Välj antal i ert sällskap och datum för besöket. Bokning sker längre ned på sidan!
t

Vinvalvet 1644
El Vasko

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 16:00 -22:00
Friday 16:00 -01:00
Saturday 16:00 -01:00
Sunday Closed
Avbokning sker här

Just nu går det inte att boka genom webbläsaren Google Chrome!

 

Använd gärna andra webbläsare om du upplever problem med din bokning.


På grund av rådande omständigheter kring spridningen av Corona-viruset har vi valt att stänga restaurangen mån, tis och ons.
Vi har öppet som vanligt Tors, fre och lör!
 
Om du har bokat bord på dessa tider ber vi dig avboka då vi inte har öppet. Information om det blir aktuellt med "normala" öppettider framöver kommer att framgå på hemsidan.
 
Vi ber om ursäkt för detta!
Mvh Personalen på Vinvalvet 1644
Holler Box